hello esok 25/2/23 -25/9/23

genap 7bulan mybaby boy rasa sekejap jak masa berlalu tau ii ank besar sd hm rasa rindu baby tpi okeyla ank mmbesar dgn sihat alhamdullilah .

1 Trả lời

itu la sis .dlu sllu dok nampak posting sis tanya susu apa la mcm mna la..haih ttiba anak dah 7bulan dh kan sis 😂. skjap je msa berlalu. tak lama lagi boleh kaki dah berlari dah

6mo trước

Ehehehek comel sis ingatt 😂 , skrgg bay pndai ii sd bljar brdiri sdrii tau ii 10 bulann kejap jakk ndk lama setahunn 😍