Adakah tanda bersalin?

Genap 38minggu 2hari. Sakit sengugut .sgt sakit mcm period pain Dlm 50saat mcm tu. Selang 5minit,muncul lg sakit Sakit dlm 50saat juga. Selang 5minit.,muncul lg.. Baru hr ni merasa..guna stopwatch tgk masa .xdpt nk lelap .. Kalau tu tanda..agak2 blh pg hosp ?? Sbb saya tahu lain2 org,lain2 juga tndanya..cuma risau sbb bru hr ni rsa mcm tu. #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

ya dah ada tanda tanda nak bersalin. better p hospital ya mommy