Pedih ulu hati & makan gaviscon

Gaviscon boleh dimakan tak time pregnant 7 weeks?? #firstbaby #pregnancy #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya pun makan gaviscon bila pedih ulu hati. Tp bila betul2 tak boleh tahan sampai tahap setiap kali baring mesti terasa pedih tu. Tp nurse nasihatkan sebaiknya jaga pemakanan dan waktu makan kita. Saya dah 32 weeks sekarang 😊

3y trước

Terima kasih atas jawapannya. Saya cuba jaga masa makan. 👍🏻👍🏻👍🏻

boleh amalkan susu halia panas juga sebagai alternatif lain....baik untuk buang angin dan melancarkan penghadaman awak secara tak langsung boleh hilangkan pedih ulu hati tuh

3y trước

Boleh try jugak tu. Terima kasih atas cadangannya 🥰