bintik merah

gais nak tanya ad tak yang alami rasa gatal2 atau naio bintik2 merah masa pregnant, saya punya bdan tgn kaki ssemua naik bintik2 merah, gatal tu jgn cite lh..mengenyam hbis rasa badan ni..

23 Các câu trả lời

Anak pertama ke puan?

5y trước

aah anak pertama sis..

mmg cmtu

Sama la kita sis. Dari awal pregnancy lagi dh start gatal2. Doctor bagi saya Calamine lotion and ubat makan. Berkurang lah jugak tapi tak hilang sepenuhnya. Setiap kali gatal saya sapu calamine tu je lega sikit. Sy tny pengalaman org, nnt lepas bersalin baru gatal2 ni hilang. So kita hadap jela ye 😂

5y trước

Yup naik bintik2 merah.