aktif

G scan tdi. 12w1d. Baby aktif. Sronok tgk kaki tgn die gerak2. Sblm nie x smpt nk tgk bentuk. Sbb jantung baby xde. Then gugur mse 11w. Now im happy sngt2. Moga Allah lindung baby umi baik2. Dan baby awk2 semua. #momstobe. #1.4.20

2 Các câu trả lời

Subhanallah.. Jge diri n kndungan ye sis.. May Allah ease your pregnancy journey.. Amin ❤️☺️

5y trước

Aamiin. Tq sis. Kali nie mmg jaga btl2. Asben pn da jd mak bidan da. Haha. Tu xleh nie xleh. Hehe. Tp sronok la die pn jaga baik2.

Alhamdullilah..tahniah ya sis..moga allah pelihara kandungan sis tu..amin2

5y trước

Trima ksih. Aamiin. Moga Allah makbul kn doa sis yee. 😉