40w 4days ?

full term na.. 2nd baby ko na ito. wala parin. been exercising, walking, eating spicy foods, drinking pineapple juice, taking evening primrose.. no signs of labor yet. this worries me. just visited my ob a day before my edd, sabi sakin call ko lang siya when i am in labor na. 3.2 efw ni baby and what fears me e lalaki pa si baby. via normal delivery 1st born ko, and gusto ko po sana ganun din dto sa 2nd ko. 1st born ko edd: july 31, dob: aug3 girl. ito pong dinadala ko is boy na. pls mommies na nakaraos na, bgyan niyo naman ako tips/ pieces of advice/ any inspirational words. thank you!

1 Trả lời

Stay strong, pray. You can do this because you are a super mom. Congrats

4y trước

thank you so much sis 🤗