baby and mommy's bag essentials

Hello! FTM here @ 36 weeks and I haven't prepared my baby and mommy bag yet. I don't have any idea kung anu-anong damit ba ang dapat at kailangan dalhin both for me and baby. And kung ilang sets ba siya.. anyone who could share what they packed? Or anyone who could share their checklist? Thank you so much everyone! ❤

2 Các câu trả lời

Ako nag prepare ako ng 5 sets then extra pa talaga (mittens booties, clothes,cap), dala ka rin ng soap n baby, diaper at bottle feeding incase lg. Dalawa towels ko at tatlo ang blanket n baby.. mga lampin din po

5y trước

Dont forget your own things mommy.

feel free 2 visit my booth momsh 😊 may mqa article/links dun reqardinq s Query mu 😇 GODBLESS & GOODLUCK