Buah jambu (guava)

Fruit like the most during pregnancy

Buah jambu (guava)
11 Các câu trả lời

Buah paling saya suka time pregnant. Tiap minggu beli. Serasi dgn badan. HB cantik je. Time nk beranak pun hb 11.5. Tak pernah kurang dari tu 😍 Lepas bersalin, pandang pun takmau buah ni 🤣

Hb sblm ni asyik drop , try makan semlm around pukul 7malam sbb kena puasa minum air gula . Alhamdulillah harini checkup hb naik 😄

favourite sangat, bulan puasa alahan memang beli makan ni je. tp tulah tak naik pun hb sebab memang pembawa thalassemia

Waktu pregnant first trimester alahan teruk. Makan buah ni je tak muntah. Setiap hari beli makan sejuk2 fuh.

Wow tak sangka byk mom out there pun rasa yg sama. Thank you for sharing your experience.

kalau HB turun carik buah jambu je..senang citer xyah pk² pjg dh..ha⁷

baik untuk kawal gula dlm darah, n naikkan hb.. jambu + limau

sy pun suka mkn jmbu batu mmng kne ada.best mkn sejuk2.

Sama boleh telan buah ni je utk hilang loya