nak tau pengalaman and pendapat ibu2 kat sini

hi friends i nak tanya sikit....i bersalin anak ke2 cezer...baru setahun lebih....da ada isi tuk anak3 ...i xkut dngn jahitan ..ada yg pernah mengalami keadaan nie...

2 Các câu trả lời

Kakak ipar saya penah alami benda yg sama.. Anak tak sampai setahun, dah lekat pregnant.. Huhu.. Alhamdulillah selamat bersalin.. Skrg dah 3 kali czer.. Pastu trus ikat.. Tak brani nk amik risiko utk kali ke 4..

5y trước

Ya sis jahitan semua ok...

Doctor sy ckp selalu nya 2 thn lg baik. But kalau Doctor tu bagus; boleh potong tempat sama