preggy with ovarian cyst

hi fren.. sya preggy mom 12w 6d. saya mempunyai cyst yg agak besar 8cm.. saya dinasihatkan melakukan operation utk membuang cyst tersebut bila kandungan mencecah 16w~20w utk mgelakkan risiko cyst pecah atau berpintal bila baby besar.. ada sesiapa yg pernah mgalami masalah macam saya? risiko keguguran 20%~30% sbb ubat-ubatan ketika oeration.. setelah 3 tahun menanti utk mendapat zuriat ??

2 Các câu trả lời

Pasti ada hikmah terbaik buat awk lpas nie... teruskn bsabar dan bdoa yea..