#normal ke kndungan dh cecah 25w6h tiba2 pagi ni kluar flek warna coklat??#risau #first bby Harap2ok

2 Các câu trả lời

mana2 pendarahan,pada mana2 tempoh kehamilan sebelum 36minggu(cukup bulan/tunggu hari)itu adalah tidak normal,hal2 begini adalah hal kecemasan,maksud nya kecemasan,dtg laa ke klnik dgn kadar segera,SEGERA..JGN tunggu karang2,esok2,nanti2...TIDAK BOLEH,sebab nyawa bayi dan ibu boleh terancam

2y trước

trima kasih,, alhamdulilah dah refer klinik,semua okk..

better g klinik check la sis . bab2x mcm ni mmg kena direct doktor, tak bole tunggu .