Hi all, pregnant loya,penat,letih,pening,muntah,emo,tidur xblh, memang pregnant penat mcm ni ke?

4 Các câu trả lời

Yaa sebab dalam perut kita dah ada satu nyawa lagi yg kita kena tampung. semua penat letih tu sebab janin dalam proses tumbesaran tiap hari. sabar laa kita mami

Ye betul sis.. alahan ni boleh bertahan lama.. bnykkn makan buah tau.. epal oren.. semoga dipermudahkn sis..

2y trước

harap2 semakin okay...terima kasih😭😭😭😭😭😭

mcm tu la sis.. hari2 mcm sakit😂sabar lah. trmster 2 nanti ok sikit 😄

2y trước

takot sampai nak bersalin pun duk mcm ni😭😭😭😭😭😭

Yes , and I’m feeling cold everyday 🥹

2y trước

same..lastime when i not pregnant im the persin enjoy shower....but now 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶i'm now in 12week