Baby x berak 😓

#firstmom Pening baby tak berak. Jdi masalah ke kalu baby xberak. Baby minum susu furmula. Boleh tak share pengalaman mamy2 semua

3 Các câu trả lời

kalau sy,baby tak berak dlm masa 2 hari sy dah mula risau. kalau 3 hari tak berak sy bawa anak ke klinik. sy ni memang jenis yg mudah risau kesihatan anak. mungkin staff klinik area sy dah bosan tengok sy dlm sebulan pergi klinik 6-7x

5mo trước

Alhamdulillah.. Baby sya ikutkan mcm to gak sis.. Berak 2hari 1 kali berak bau dia urmxxxx.. Yg penting ada kentut n kencing semua okay n perut x kembung.. Alhamdulillah sangt2.. Semoga baby sis sentiasa sehat selalu 🥰

Saya hari tu baby x berak, sekali berak najis keras mcm batu. Terus tukar susu, dah kalau sampai 3-4 hari x berak dah buat senaman basikal, urut iloveu semua tuu saya tukar susu lg sampai jumpa sesuai. Skrg sesuai enfalac je

kalau minum susu formula sepatutnya kne berak hari hari.mungkin susu x sesuai kot