Nak tnya dlm ni . Apa petua hilangkan gg sakit time preg ni ya .. x leh tahan . Nk cabut mmg x leh

1 Trả lời

kemam cengkih, bila dh lembut letak kt gg yg sakit. Kemudin pagi dn sblm tido kumur yg air garam suam. Plus ambil panadol, utk tidur lena

2y trước

boleh makan paracetamol 500grm .. masa sy sakit gg melampau sy siap pergi kk ..dokter gg bekalkan paracetamol 500gm dgn antibiotik .. muke dah naik bengkak tahan sakit .. behari hari xboleh tido .. tido bile betul2 da ngtuk smpai tertido sendiri .. seksa .. kumur air garam letak ubat titis pun xjalan …