Hi, nk tanya if kita tak boleh telan zincofer boleh ke ambik ubat tambah darah lain kt farmasi?

3 Các câu trả lời

sis try maltofer. dgn sy zincofer maltofer iberet taksesuai sekarang sy tukar sangobion alhamdulillah sesuai sis kena try error baru tahu ubat yg sesuai dgn kita sebab badan manusia lain lain🫶🏼

1t trước

thankyou awucksss.

boleh je saya pon xblh telan zincofer auto mntah jadi saya tkr iberet flwup kk dktor sana ckp okay je blh cont iberet

boleh tukar dgn brand lain