Hye mommies nk tnya nk buka buku pink selalu berapa week ye

7 Các câu trả lời

kena call kk dulu sbb nk buka buku pink kne buat appointment dulu. nnti misi akan set tarikh bila kita kne dtg.. mcm saya kdungan pertama buka 6weeks, kdungan kedua mggu dpn nnti 9weeks.

8-12 weeks plg sesuai sis.. sbb kantung dan baby dah nampak masa ni. Sng nak kira Estimation Delivery Date.

sy g KK bgth sy mengandung,n KK akan minta booking online.ti Dy bg tarikh untuk buat buku pink

saya buka 12w tapi misi kata lewat .. maybe 8w ke 10 w dh boleh g tanya kot ...

sebelum buka buku pink, wajib g scan dekat swasta dulu ke?

12mo trước

ohh ok baik, terima kasih sis

8-12w waktu sesuai utk buka buku pink.

Sy bukak ms 8 weeks

1y trước

Ok je tu xawal