Macam mana yer rasa pergerakan bayi dalam kandungan 19 weeks? Sbb ad yg ckap dah blh rase.. Firstmom

5 Các câu trả lời

saya pun 19 weeks 😍 Alhamdulillah rasa gerak2 dalam perut ni macam angin. and macam 'kick' tapi x sakit. geli2 kadang2. saya first mom juga

sy dah rasa since 16weeks..tp mungkin sbb 2nd pregnancy kot lebih senang rasa. dulu masa 1st time pregnant lambat rasa.

saya rasa masa 13w. rasa dia mula2 mcm geli2 je. x kuat pon. mcm gerakan angin je.

Rasa mcm angin…

sy rasa masa 16 weeks