Salam hye nk tnya..sya dh mgndung msuk 33mggu 1hri..dri smlm sya alami skit pnggng yg amt sngt knpa

6 Các câu trả lời

Saya pun alami benda sama. Baru jadi minggu lepas. Sakit dia macam mencucuk. Nak jalan tu memang seksa. So saya bed rest je sehari dua. Terus okay pinggang saya. Tapi minggu ni pelvic bone pula sakit 😅 baru semalam appt doctor, tapi dia kata normal je. Orang kata kalau sakit pinggang macam period pain kena pergi jumpa doctor tapi masalahnya saya tak pernah rasa sakit pinggang masa period pain 😅😅

2y trước

Hehe sama laa kita first time. Semoga dipermudahkan urusan kita ❤️ aamiin

saya dh jmpa dktor tnya..dktor ckp mmg akn alami skit mcm tu bila janin mkin besar..kna thn sbaq ja..itu lh slh stu pngorbnn seorang ibu dktor ckp..

Sakit pinggang yang teramat sgt. Sampai nak kencing berak kat jamban pun mengigil lutut. Nak suruh baring je pun tak boleh.

sama saya 33mggu 2hri.. sakit pinggang semakin teruk sampai kadang² jalan macam penguin but baby movement ok je

kadang2 kne kencing kotor dan kurang air ..sye penah kne...saye miinum air masak bnyk2 hilang sakit pinggang

Normal. Kandungan semakin membesar usik otot sekelilingnya. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan

2y trước

sama...saya dh 33weeks 5day...sakit punggung tuk sampai nk nangis bila nk tukar posisi...