Mandian ibu hamil? Memang klo ibu pregnant kene tukar barang mandian ye ? Deodorant pon tukar?

7 Các câu trả lời

Sye mse mengandung mmg tk pki deodorant sbb sye jdi geli...tp sye ada beli sabun tawas utk hilangkn bau ketiak dan bau bdn...smpi sye dh bersalin pun msih tk pki deodorant...klu mandian sye pki mandian baby...yg mandian susu beras tu

Sy langsung xpakai yg wangi2 deodoran semua tuh. Pki sabun biasa je yg natural. Skincare pun pkai cleanser n moisturiser jer. Yg lain2 semua xpakai sbb ingredient byk chemical kan. Jd minimalis. Hahaha.

saya tak tukar pun. cuma skincare la kena tengok ingredients, ada yang tak sesuai untuk ibu mengandung. tapi saya tak pakai apa apa skincare, sebab breakout terox :/

sy xtuka pape pon.. pkai jer apa adanya.. deodorant tu sy stop pkai sbb pernah baca ada ksan smpingan klo ibu prgnt pkai deodrant..

saya tak suka pakai deodorant time mngandung..mandi pun guna sabun biasa je..Dan lebih suka pakai bedak badan baby carrie junior...

xda tukar ap2 pun. masih sama. cuma tu laa ketiak hitam jugak🤣🤣🤣

saya pakai yg nii..

2y trước

sy pun pakak yg ni tp jenis spray. 👍🏻