7 week takde alahan

#firstmom hi semua, nak tanya saya 7 week pregnant, normal ke kalau takde mual/muntah? cuma saya takboleh makan nasi and adalah makanan yang teringin nak makan hm. #bantujawab #ingintahu

23 Các câu trả lời

normal je sis. saya skrg dah 16w alhamdulillah takde morning sickness dari awal pregnancy. cuma selera makan je out sikit.

Normal sis 🤭 saya awal2 dah ada morning sickness dan bertuah la pada yg xda alahan smsa preggy 😁

Normal sis. Saya takda mual/ muntah sepanjang pregnancy.. dari awal smpai akhir. Alhamdulillah.

normal je bg sy...sy dr start prgnent hgge brsalin lngsg xder alahan.. Alhmdulillah rzeki sy

2t trước

saya sekali/dua kali seminggu sbb nasi nasi ni semua takleh telan 🥲

7 weeks tu awal lg.. biasa nak masuk 9 ke 10 weeks dia blh rasa sdh alahan tu..

saya 12w alhamdulillah xde langsung morning sickness😁1st baby🤗

Ya normal. Saya sampai bersalin takde morning sickness

sy smpai bersalin xda alahan. its normal sis

saya pun tkde alahan dulu sgt best😂

Normal awak... saya pun xada alahan