HEADACHE 2ND TRIMISTER

#firstmom Normal ke week 16 -18 of pregnancy, everyday start pukul 2pm je kepala saya sakit berdenyut denyut sampai ke petang ? Kepala berdenyut denyut yang saya boleh rasa otak saya tu berdenyut. And before this, setiap malam saya mimpi mesti esok pagi bangun mimpi mimpi tu sangat jelas dan saya ingat. But now i tak rasa dah semua tu ?

1 Trả lời

puan kena bykkn minum air kosong...dan pstikan bdn tidak alami hydration...nk2 skrng musim pns..kdg sbb faktor pns dan kurang air dlm bdn pun blh jd sakit kepala berdenyut. mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Yeke i thought i kena preclampsia tapi symptom i just headache je. Takde penglihatan blur pun. But today i try minum lemon ais before lunch, dari lunch sampai petang tak ada headache 😅 Btw how do you know baby is okay dalam perut if i belum rasa kicking lagi ?