Boleh ke kalau hri² mkn nasi lemak. Tkut² kàlau Tak elok. Sorry tnya. First mom. Sy bru 10w

2 Các câu trả lời

boleh je. tika boleh makan ni makan je. sbb sy awal preggy aritu hari2 nasi lemak. lepastu dr 10w-24w takboleh makan nasi. sebutir je masuk. terus muntah. bukan tk makan langsung. tp lepas makan je. memg muntah balik. cuma btenaga makan nestum tp buat cair. buah2. tp lepas masuk 25w. serbaserbi makan😆. lani Alhamdulillah. dh slamat bsalin. kalau awk nk makan nenas ke apa2 yg dilarang ibu hamil. boleh je makan. tp ambik secubit je. kemam2. buat rasa hilang mengidam.

boleh sis. tp kalau ada alahan, dan selaly kena pedih ulu hati. elakkan pedas2 dulu

2y trước

alright 😍👍🏻