3rd Trimester

#firstmom #firstbaby Alhamdulillah, dh nk masuk 8 bulan ni, rse mcm dh time to kelam kabut.. tapi barang baby, barang pantang, barang masa admit wad semua tak beli lagi. Sebab focus sangat raya.. ada ke mommy yg mcm saya😭. Nak beli kat physical store dh tak larat.. mengah aje kerjanya..

3rd TrimesterGIF
22 Các câu trả lời

Saya pun dah 33 weeks, untuk barangan baby dah settle dah, tinggal beli barangan pantang mommy je🤭, maybe lepas raya settle barangan mommy pulak, gigih juga mencari barangan baby🥰, first mom dan firstbaby🥰