Hi mommies, normal ke skrg preg 10 week tpi nk buat buku pink ikut appointment kk preg 14 week

2 Các câu trả lời

kena bukak sblm 12w. tdi mse sye checkup nurse marah sorg kakak nii. sbb lmbt bukak. xsilap dh dkt 4m. nurse tu pesan td. lain kali walkin terus. nnti dorg tlg. cube call or walk in. kalau die kate tunggu je. terpaksa la. nasib2 dpt date bru sblm 12w.

2y trước

kalau nurse yg bgi xpe. xde mslh.

Dah bole pergi buat buku pink , nnti nurse bising kalau lambat sgt 😬

2y trước

Haritu walk in mase 10w tapi dia suruh dtg ikut appointment, kalau dia bising kita bising balik la 🤣