Hi mums! Sy bru msuk 35w n pinggang sbelah kanan sy kerap ngilu dan sakit. Ada yg sma mcm sy ke? 🥹🥹

1 Trả lời

saya 35w jugak n saya sakit belah kiri, rasa mcm contraction pon ada sampaikan lutut kiri terasa longgar.. rupanya sbb saya mkn nangka, perut masuk angin teruk sgt.. so sekarang ni kalau sakit belah kiri/kanan dah boleh agak mesti ada mknn berangin yg saya makan.. mungkin boleh cek balik kot makanan kita..