Keluar sikit² mcm Ni..bila lah agak nye nk kluar smua..dh 5 hari..heartbeat xde..7 mnggu 3 Hari😢

1 Trả lời

better pergi hospital utk d&c. sy buat temujanji d&c bkn terus dpt tau. heartbeat xdetect dr 6mgu lg. repeat scan mase mgu ke 8, 9 dan 10mgu. masih same xde heartbeat dan ade keluar drh coklat2. sy ke hospital utk d&c, tp bkn terus dpt d&c. kene buat temujanji, dlm buat urusan temujanji 2hari berturut2. akhirnya tumpah darah dan janin x keluar semuanya.

1y trước

ape2 hal, sis kene hospital atau klinik check tau. smga dipermudahkan s3muanya.