Asalamualaikum sya nak tanya dekat sini ada ke ibu2 ambik inject perancang naik ke badan lepas ambik

2 Các câu trả lời

Sy amk injection mse ank first.. 3x je amk.. Naik mdadak.. No2, pil.. 3x gak sbb plupe.. No3 ni br bslin mikir xnk amk ap2.. Tgk antibodi gk la.. Ad mber sy injection bdn xnaik.. Mkn pil xnaik ad y brt naik.. Xley nk ckp

2y trước

Sebelom ni tak pernah ambik apa2 nie sebab czer dah 3 kali misi suruh ambik inject .

Apa yg naik ke badan tu. Mcm tak lengkap je soalan? 😁