Siapa dekat sini momies² dlm masa sbulan berat naik 4kg. & doc suru buat bsp tiap hri #risau

7 Các câu trả lời

sy bulan nov dah naik dah 2kg . tiba² pula decmber checkup 2kali haa suda . total naik 3kg . tapi kelakar nya time timbang tu nurse xtgok sy gtau ja berat maintain . kebtulan masa tu kali kedua minum air gula 🥲🤭 . skrg dah seminggu lebih dah kk xcall result agak berdebar juga laa menunggu 🤣

rasa bukan bsp tu sis. bsp tu utk cek bacaan gula. doc suruh cek bp tu, tekanan darah sbb risau tekanan darah terlalu tinggi boleh sbbkan pre-eklamsia. takpe pergi je ya, demi ibu & baby. nanti apa2 doc akan bg saranan.

haritu saya naik 6kg sebulan. doc suruh check bp selang sehari dkt farmasi. tapi saya beli mesin bp tu kat shopee je. tak larat nak keluar gi farmasi selalu

saya 2minggu naik 5 kg...skrg tgh kontrol mkn sikit..takut naik mendadak lagi😭risau kna repeat air gula...

2y trước

selepas minum air gula..terus naik mendadak macam tu

saya skrg 6bulan berat naik 8kg dari sebelum preggy 😂 adui risau lagi 3bulan canne la

sy kena minum air gula kali kedua walaupun kali pertama takda gdm. beza sebulan

Tiada pengalaman.