Assalamualaikum..hai semua siapa pernah buka buku pink 4week lebih..share sikit..

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Sy tk buka buku di KK jd sy tk pasti lah klu dkt KK ni lain ke apa, klu di klinik swasta tmpt sy buka buku ni doktor suggest buka buku lepas dh confirm nampak kantung berisi janin serta bunyi heartbeat. Selagi tk nmpk kantung yg ada isi tu susah nk kata mmg confirm mengandung sbb kdg blh jadi kandungan tk menjadi etc. Apa kata tunggu sampai 7 weeks ke atas baru buka?

3y trước

owhhh mcmtu...baikk trima ksih byk respon..bukan apa..risau ada sejarah sakit dlu, kot2 nak kena buka awal..kalau mcmtu insyaAllah 7 minggu nnt...

selalu kalau kat kk,paling awal bukak buku pink 8w sehingga 12w.Sebab masatuu biasanya baru nampak heartbeat baby..