hello mmy yang ada pengalaman bersalin , ni air ketuban leaking ke ? cause tak kental mcm keputihan

13 Các câu trả lời

Kalau air ketuban colorless dan odorless. Based on gambar macam ada warna. Maybe keputihan. Awak dah berapa week?

1y trước

time ni saya 37 week 6 hari , mmg leaking sis check p hosp air ketuban dah kurang . kena induceee , dah bersalin dh hehee . lani dah pantang hari ke 21 🥺

nak tau leaking or tak awak pakai pad. kalau pad awak lembab xde colour dn bau itu mmg air ketuban.

ni keputihan sis.. kental tu blh jd mucus plug.. ketuban kena pakai pad sbb blh jd dia keluar meleleh mcm air paip

Keputihan ni sama mcm sy sebelum ni. Air ketuban sy leaking tp warna hijau sbb baby berak dalam perut 😅

mcm keputihan sebab ada warna putih sikit.. kalau ketuban betul² jernih.. kalau tak sure pergi je hospital

saya pun selalu macam ni. lagi lagi kalau lepas bersama dengan suami. ini keputihan.

Sy kene jg... Msk wad... Doc ckp jngkitan kulat... Msk ubat... Doc srh pakai pad..

saya pernah kena macam ni, ini keputihan yang berair..bukan air ketuban sis

tu air keputihan tu wak. Kalau ketuban memang basah lencun kain.

12mo trước

dah pergi hosp . doc suspect leaking . so kena induce . alhamdulillah selamat bersalin dah . 🥰 anak dah 5 bulan skrg ni

keputihan kot. ketuban tu mcm air masak je