39w6d, baby masih seronok duduk dalam rahim. Doakan saya cepat turun tanda untuk bersalin ya☺️

6 Các câu trả lời

sma la due date esok 9.11.22 tapi dia seronok ddk dlm lagi lst kna serah 15.11.22 klau x kuar hrp dia kuar sblum 15 la xnk induce...lewat 2 pun xpaa

2y trước

Sama la kita. Semoga selamat bersalin sebelum kena serah diri 15/11 ni.

due sma 9/11 tp sy dh admit ward ..kena serah diri sblum due sbb ada gdm on diet ..tp bby msih suka dlam prut..slera mkan plak brtambahh je

2y trước

heheh sma due..so kna induce nt share mcm mana rsa tu agr bersedia selasa ni serah diri...sma la kita selera mkn mnambah2 yg mnis tu mnambah lebih risau pdhl sblum mngdung kurang nk mnis sgt

Baby nak enjoy last last moment dalam perut mummy tu heheh amin. Semoga urusan sis dipermudah ya. Kuatkan semangat! 💕

Huhu sama🥲 skrg da 39w4d perut asyik mengeras je tapi tanda tu xde lagi

amin..mdh2 an..sama2 ka kita..bby saya pun seronok😊

samaaaa laaaaa..hihi