Nk story dkt sni la hehe. Ank siang mlm aktif grak, tpi tula bla mma dy nk record ja terus dy diam😂

16 Các câu trả lời

rakam tu boleh sis, tp tolonglah jgn up kat socmed. baby bump tu aurat apatah lg nk tnjuk kaki baby tendang tang perut tu.. sy sedih sgt msa member sy pregnant hritu sy tegur dy psal baby bump ni aurat.. dah beranak dy siap buat reels lg tnjuk bukan baby bump je, dgn video anak menendang lg dlm perut.. sy pun last year pregnant and first baby, excited? extremely excited. penuh gmbar vid dlm phone tp aurat ttplah aurat. haram ditunjuk. tolonglah sis2 semua jgnlaaa upload baby bump.. aurat tu..

2y trước

alhamdulillah sis. utk suami xpe🤭🤭.. p/s teguran bersifat umum.

sama la . pdahal aktif je gerak. bru rakam je tros diam .sama jgk klau ayh nye nak tgok die gerak. diam jek. last2 ayhnye merajuk 😅 so skrg klau ayhnye nak tgok die gerak, kena senyap2 xbleh brcakap n time mak die da tido ayhnye main perut dgn anak. hahaha klakar

2y trước

skrgni kenaa senyap2 , takley cakap apaa langsungg bru boleh dptt tgok pegang record . tpi dy lagi cerdik pd kita 😝😂

sy punya 21w keatas baru senang nk record 😂 xmalu dh nk gerak².. cumanya dia malu nk gerak bila ayahnya nk tgk, masuk 25w keatas baru la dia berani gerak depan ayahnya😂😂😂

i feel youuu sis haha frustnya nak rakam tnjuk dkt ayahnya tapi tak gerak2 tapi kadang2 tgok video tiktok ada suara budak kuat2 ehhh dia pun aktif bila bukak camera terus diam geramm je

2y trước

Eee geramm tau dakkk dgn gelagatt diaa tuuu 😝

sama dgn sy, masa sy main hp x pndg perot da mcm air begelora dlm perot sy dia main. tp bila sy pndg senyap je pstu amek hp nk record terus senyap kenapa eak mcmtu🤣🤣🤣

Same lah!!! Geram kadang bt2 tgk fon smbil 1 fon lg nak rakam pun dia xmau bg kejesama.. Bila ttup rekod ehh helok dia bgerak2.. 😌

haha..betul tuu..yg kite pulak, dengan kite bukan main, cucuk2 langit..bila papa dia pgg..ehh..buat2 tido 😂😂 merajuk terus papa

2y trước

dia takmau dgn papa , dia mau dgn mama dia jaa . hahahahahaha 🤣 tu sakann cucuk langittttt .

sy pulak bila ayahnya nak sentuh tetibe diam pulak.. bile dah bersalin somi ngadu baby ni kat ayah nyorok ekk 😆😆

2y trước

anak memacamm ragam skrgg hehe 🤭

sbb tu sya x nak pegang fon .. sya pegang fon pon dia tau 😂😂apa lagi kalau rekod 🤣

Pintar baby dri dlm perut prank mama dia😂😂😂😂