24minggu2hari baby mengeras belah kiri perut . Normal ke tuu ? Ke sebab sy byk baring jee 😅😅😅

2 Các câu trả lời

hari ni sy check-up sy tanya soalan yg sama dekat doctor.. doctor cakap normal kalau kdg2 ada rasa perut mengeras.. antara sebab nya baby mengeliat atau berpusing2 sbb dia nak cari posisi yg selesa.. lagi 1 sbb perut kita nak merenggang/membesar.. #26week

2y trước

comelnya baby mengeliat n berpusing2, tu perot kite mengeras ☺️

Normal. Kdg2 perut kita yg kembung, so kita ingat baby mengeras.