8w tapi scan hanya ada kantung. Janin tiada. Ada harapan lagi ke? Siapa ada pengalaman?

11 Các câu trả lời

try lg sis. kdg2 kiraan hari prgnnt salah. sblum pg scan, minum air bnyk2 bg pundi kencing penuh bru senang scan Sy 8 week dh dgr heartbeat bby. susah skit nak nmpk bby sbb perut tebal dgn lemak kata doktor😂😂😂

Insyaallah ada sis💓. Saya last week 7w scan perut pun cuma nampak kantung. lepas tu doctor suggest tvs, scan dr bawah. baru nampak baby, nampak jantung dia berkelip kelip. nanti dalam 2 mggu sis repeat lg ya.

mcm sya td p kk dktor xnmpk. sya mnum air msak byk2 smpai rsa nk tkencing. cari cari ada jaa kcik dlm kantung tu haa. sya perut tebai sama . InsyaAllah doakan yg baik2 . mudah2han 🤲🏼

Sis lambat ovulate kot sis. Jangan risau nanti scan lagi. Normal lambat ovulate. Bila lambat ovulate kalau scan dari atas tak nampak jelas walaupon dah 8 minggu

ada. selalu dkt gmbr scan tu ade tulis bpe weeks. as long as xde bleeding, baby mesti ade dlm tu. nnti lagi 2w repeat scan balik.

saya minggu 7 nampak kantung.scan minggu 11 baru nampak jantung tu pun banyak kali doc scan.InsyaAllah moga dimudahkan urusan.

Saya pun 8w hanya kantung, Doktor cakap nanti 11w jumpa lagi, boleh nampak jantung sudah tu☺️

sy scan 7 weeks x nmpk apa2 lgi , rahim je menebal , upt positif lgi

sy 8weeks hanya nampak kantung. repeat scan 10weeks dh nmpk bby.

insyallah ada. yg penting jaga makan nak bykkan rehat