batuk berpanjangan sejak mengandung normal ke ? ada yang pernah mengalami perkara yang sama tak ?

2 Các câu trả lời

Sy. Start dr preggy sampai nk bersalin batuk2. Rasa geli2 kt tekak nie, asyik nk batuk je. Dah mkn macam2 ubat batuk pun still x hilang2. Dr siap buat test untuk TB, tp alhamdulillah negative. Mgkn pembawakan baby kot.

Hi puan. Bergantung kepada pengalaman masing² . Kalau saya kena batuk start nak hjung 2nd trimester hingga lepas bersalin baru hilang batuk. Moga diberi kesembuhan ya puan