ada tk kk yg terus buka buku pink tnpa appointment kt kl ni? sbb bnyk appointment jdi lmbt

2 Các câu trả lời

Buka buku pink nie ikut kawasan rumah awak lah. Lepas baby lahir nnt nurse akan dtg rumah visit kita n baby. Kalau awk pergi KK lain pun dorg x akan terima n reject awak. Kalau rasa susah appointment di KK, buka saja buku pink di mana2 klinik swasta.

saya kat klinik kepong, takda buat appointment. datang terus bukak buku pink tapi kena datang awal pagi la

2y trước

kepong belah mna ye?