Hi semua start mkn obimin pada minggu brp ya

11 Các câu trả lời

maaf,obimin mmg kk bg ke? sy dr 1st trimester,kk bg asid folic shja. masuk 2nd trimester,baru dpt zincofer. so,obimin ni mmg xsemua ibu² dpt ya? sbb sy lpas bersalin pon, hospital sruh mkn zincofer lg😅

2y trước

tgk pd hb kita... klau hb ok blh je makan obimin tu... klau hb makin drop mmg kena tukar ubat... nurse suruh mkn 3 serangkai tu tp sy xleh telan... last2 beli maltofer kt luar sbb hb sy makin drop pulak nk masuk 3rd trimester nih... padahal sebelum2 ni ok je mkn obimin tu 😔😔😔

Dapat tahu hamil terus mkn obimin sampai melahirkan ank.. sebb obimin ni bagus untuk tulang belakang ank..

Saya 5w pergi KK sbb bleeding n dr cek semua okey, terus dr bagi obimin je makan.

sy kk bg masa 13 weeks. skg dh tukar kpd zincofer plk

Once tahu mengandung, dah boleh consume terus.

Saya doctor terus suruh ambil lps sah hamil...

seawal trimester pertama setelah tahu pregnant

Buka buku pink masa 8w terus dapat obimin.

minggu ke-7 trimester pertama..

dpt je tahu pregnant