Hi mommies, nak tanya normal ke 5 weeks tak nampak kantung lagi?

9 Các câu trả lời

Saya scan masa 5 weeks alhamdulillah nmpk kantung dgn bijik kecik. Tapi takpe sis tggu lagi brapa weeks okay👍🏻 lain org lain perkembangannya. Moga urusan sis dipermudahkan ye amin🤲🏻❤️

2y trước

Ye sis, saya support sis💪🏻jgn camni sis kuat tau! Jgn pkir negatif harapnya berita tu tak betul. Saya pon doakan sis baik2 saja, banyakkan doa sis inshaAllah Allah tu dgar doa sis sbb kita jadi ibu kan. Hope dimudahkan segala urusan sis amin ya rabb🤲🏻❤️

Ikut orang juga sis. Ada orang boleh nampak kantung masa pregnant 5 weeks, ada orang tak boleh nampak lagi. Sis boleh tunggu 2 ke 3 minggu lagi. Inshaallah baby ada. 🥰

2y trước

Thank youu dear. Doakan i tau✨🤍

Doakan saya juga.. smlm chck 5w pun doc x dpt nmpk lagi .. tapi bila baca ni lega.. mungkin sbb msh kecil dn 1st baby.. nanti w7 doc suruh dtg scan semula

5w ni kecil lagi sis.. At least 6w la bru percentage utk kita nmpk kantung tu tinggi sikit. Klu nk nmpk heartbeat terus scan masa 8w.

normal. nanti dlm 8 week or 9 week pegi scan lagi okies

2y trước

Thank you ✨

Normal. 7-8w selalunya akan nampak jelas sikit

normal sbb kecil lagi sis

Normal

normal