Asap vape boleh mendatangkan ape2 effect pada kandungan?

2 Các câu trả lời

Tak payab la dedahkan diri dgn asap2 rokok ke vape ke, actually, vape mcm lg teruk drpd rokok. But dua2 tak mendatangkan manfaat, kalau boleh elak kan je la

3y trước

Utk makluman, sy tak kisah dari segi husband dia hisap rokok ka vape ka apa, cuma asap2 tu, rokok ka vape ka mmg xelok, dua2 elakkan.....husband tu Sy reti nak advice mcm mana, ada akal pun xreti Kalau lagu tu.

maaf ni indo version tp bahasanya masih mudah difahami. https://id.theasianparent.com/bahaya-vape