Sy turun darah cmpur lendir dah 3hari..Dr suruh balik monitor kat rumah..bukaan belum ada..

1 Trả lời

Sy ank yg no 3 turun lendir darah belah ptg n mlm dh mula ad contraction.. Kol 1 pg g hosp check jln lom ad bukaan lg..blik rumah sy monitor guna app contraction tracker sakit tu dh 5 ke 10 mnit kerap kol 8 pg pegi hosp dh 4cm..sblm gerak hosp tu pusing2 dlu kt rumh.. Lg byk jln lgi bagus.. Jgn lupa doa nabi yunus..