Assalamualaikum.. Adakah tanda-tanda coklat yg keluar adalah tanda awal kehamilan? Bhaya @tidak

3 Các câu trả lời

Hai sis, saya pula spotting sikit je brownish red sekali sehari lpstu xde dh tanpa implantasi sebelum saya dpt result UPT +ve. Tunggu sebulan lewat period sis nanti dpt double line sama terang jika hamil. Kemudian pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan. Senang je. If period spotting diikuti darah haid.

3y trước

In Shaa Allah..terima ksih ye..

kalau mcm sy dlu 2 hri je tompok coklat. alhamdulillah ok skrg smpai 32w. kalau beelarutan tu kena cek doctor

3y trước

Alhamdulillah.. awk jaga kandungan awk baik2 ye..sy doakan smoga awk n baby dlm rahim awk dlm keadaan sihat dan smoga urusan awk dipermudahkn.. Aamiin.. mcm sy hritu spotting coklat sikit je lpstu 3 hri mkin byk dn byk. pegi klinik.xdpt detect jgk n doc buat srt refer hospital..n then sy disahkan hamil luar rahim😥

Sekarang dah ok ke?

3y trước

Aamiin..terima ksih ya.. smoga urusan sis dipermudahkn..