Hi mommies,sya pregnant 5w 5days, boleh ke teruskan puasa even rsa oky tp risau bby xdpt ckup zat 😅

2 Các câu trả lời

Actually mmg teringin nak puasa penuh TAPI memandangkan risau keadaan malaikat kecil yg sedang membesar dlm rahim, kena korbankan. Saya sama mcm awak. 1st pregnancy (12 weeks).

saya 5weeks jugak, tak puasa pun. sbb perut rasa tk selesa sgt. badan rasa lemah.lgi pun ada gastrik. tapo haritu saya gi klinik doktor kata tk digalakkan utk berpuasa.