Saya dah 9 week, minggu lepas scan kk ada da degup jantung tapi minggu ni scan swasta kata tak ada.

1 Trả lời

sy pnh kne skli dgn klnk swsta , scan dia ckp ada kemungkinan ada fibroid tp xsure sgt siap tnjuk lgi dlm scan tu and bby xnmpk pn lpstu pksa bt apoitmnt sruh dtg checkup lg dkt situ . lpstu sy scan dkt kk alhamdulillah nmpk bby , and xada pn fibroid .. nurse siap ckp mgkin yg dia ckp fibroid tu bby .. ntahlah kdg2 klnik swsta ni diorg nk duit je