Korang consume susu ape je? Dri awal kehamilan sampi dh nk besalin. Masih confuse nk minum ape.

24 Các câu trả lời

awl preg xminum susu . msk tri ke3 bru minum susu . tekak xleh nk telan awal preg smpai tri-2😅 sekrng sy minum susu lazz🤗

mnum susu dutch lady mse mula2 je da lme doc bg ubat calcium capsule so xamik susu minum dah..

pg sy minun susu dutch lady,pastu esp shaklee.kdg² mlm sy minum lazz

Wildan..susu kambing..hb jd cntik..gastrik kurang..alhamdulillah.

susu maaez..hb maintain ok je..susu bdn 26 weeks dh kuar..

mnm susu goodday jer, sbb xleh tln susu mngndung..😅

susu HL minum malam dgn esp shaklee minum pagi

susu fernleaf full cream ,susu kurma farm fresh .

Frisomum Gold by Dutch Lady ❤️

susu C2JOY. Dari anak first smpai ke anak 2nd ni

4y trước

sama ! hihi