Assalamualaikum. Boleh ke kalau kita pergi klinik utk scan/buat buku pink masa kandungan 6w?

6 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, selalunya kalau pergi awal, klinik akan buat upt. Lepas tu dia akan suruh kita datang semula utk buat buku 8 minggu ke atas. Apa2 boleh try call kk tempat sis untuk tanya. Lain kk, lain sikit procedure nya

Waalaikumusalam,, masa saya. Saya check untuk confirm kan di Klinik swasta then bila +ve saya call klinik untuk appointment. Klinik jb boleh buat buku masa 9weeks ke atas..

telefon /walkin dlu di kk untuk appoinmnt bt buku.klinik xkn direct dtg trus buat buku .. skrg smua melalui apppintmnt sjk pkp

Check dulu dengan KKIA or klinik mana yang awal nK buka buku pink. Lain klinik lain syarat dia

waalaikumussalam.. seelok-eloknya 8 mggu lebih hingga 11 mggu ke.. .lewat2 pn tak boleh

call kk dulu mommy. mcm sy call tnya sy buka time 5w

4y trước

Pastu bley laa eh sis buka masa 5w tu? Orite. Tq. Nanti saya call. 😊