Mcm mne nk kurangkan bengkak kaki masa prgnnt selain tidur kaki tinggikan

4 Các câu trả lời

nanti surut sendiri. bila nak dekat dgn due awak. xperlu risau. sy 1st pregnancy pon mcm tu. nk dkt due bengkak tu surut. sebab sy mmg byk bergerak semasa pregnant.

biasa la tu bengkak msa preg...klau sy dlu bila nk tido pkai stoking utk ibu ngandung yg smpai paha tu...lepas tu tido kaki ltak atas bntal

Saya dulu pakai stokin lekap tu yang support tights and saya pergi berurut

pakai compression sock.. beli di farmasi