35 weeek...

#firstbaby Hi mom,, nak tanya adakah disini 35 week Slalu terasa ngilu sakit dekat miss v mommy.. Sye skarang slalu sakit kat bawah ne..

136 Các câu trả lời

saya pun sama sis .. sekarang dah 35week...sakit nak melangkah.. berjalan pun makin slow je

sma dgn sy....sy 30week lg dh rsa smua tu smpai skrg lg skt sbb kpla bby dh di bwh kn

sama mcm sis dulu, masuk 36week terus bersalin masa check up jalan dah bukak 2cm . .

mcm saya jgk.. dktr kate normal.. #14Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

saya pun sama sis..sakit bahagian miss v dgn bahagian belakang...nak tdoq pun ssh..

35weeks tapi still xde rasa apa2. gagah je rasa😅😁 anak pertama

nyilu2 di pangkal punggung.. pastu 5erasa keras2 perut..dgn mcm nyilu2 senggugut..

ye same dgn sy. pegi clinic doc ckp bby dah engage kat laluan.so get ready je lah

Sama lah. Dh lah dtg ngilu tu tiba². Terkepit² ha silang kaki tahan sakit 🤣

Sy ada jugak rasa sakit bwh ari2..bila time lepas duduk mesti skit dkt bwh tu