Demam pada minggu ke-8 first trimester

#firstbaby Isteri sy kejap demam kejap ok kejap demam kejap ok. Dah bawak g clinic doctor ckp perubahan hormon pastu bg paracetamol. Nak tanya paracetamol boleh ke. Normal ke demam semasa mengandung? Doctor dah tanya smlm. Tapi nak tahu dari pengalaman ibu ibu yg dah experience situasi ni. Thank you 😨😨 risaunyaaa

5 Các câu trả lời

ikut dos yg doktor cakap..takut terlalu panas lg bahaya..tolong jaga wife baik2 ye bagi dia sejukkkk selalu