Hi harini dah 37w5d tpi baby masih seronok dlm perut mama dy ad dak yg mcm sy due date 31/8 🫢

10 Các câu trả lời

Sama sisss. I masa kerja sibuk bagi tanda nak keluar. Tengah drive rasa contraction datang sampai cramp kaki. Now dah ambil maternity leave seronok pula dia dalam perut. I ada gdm so tak boleh lebih dari EDD. Harap keluar within this weeklah. Tashabar nak tengok baby kita :))

saya due 13/8 ni dah lewat 3hari ni baby tak keluar lg malah takda tanda pun lagi nak wat mcam mne yer ..tkot pulak bila over due

saya sepatutnya due 27/8 tp 23/8 dah kena serah diri untuk czer dan ikat trus..anak no 5 dan masuk ni dah 3 kali czer..

Saya due 23/8 baby masih lagi seronok dalam peyutt, harap kluar awal lah sebelum due 🥲🤲🏻🤲🏻

11mo trước

saya due 29/8 pun takde tanda lagi juga 🥲

sama due date dgn sy 31/8.. tapi next week cukup 39w dah kena warded.. doakan sy 🥰

sama la masih seronok dlm perut ni . tpi kerap mngeras dh skg ni tanda lain je xde

awal lagi.. doa je yg baik2. semoga dipermudahkan segalanya..

sama dengan saya.. due 31/8 tapi tak ada tanda2 lagi

relax mummy. Sy 39w3d baru baby keluar.

11mo trước

Haha tula hrap sempat larh suami blik kpg 😂

Baby dah engage?