Hye semuanya.nak pinjam mata momies bole? Ni positive ke x?

19 Các câu trả lời

Alhamdulillah ni upt pg td.. Doakan sy ye semua.. Semoga dipermudahkan segala urusan.. Semoga baby membesar dengan sihat.. Teruja sbb bru ada rezeki lpas 10bln kawin.. Semua duk ternanti nanti kehadiran zuriat ni💞

11mo trước

Alhamdulillah tahniah sis, 😊

seperti ada kabur sikit Line satu g tu..cuba tnggu lagi test dalam seminggu or dua minggu..MCM ada sambar² tu..nak dua Line situ..

2y trước

Baik awk.. Terima kasih 😊🌹

Saya dulu pun macam ni gak , Pastu pagi2 check lagi , makin terang warnanya.. alhamdulillah positive ❤️

2y trước

Alhamdulillah 🌹

Klau ikut kn tu mmg positif... Kna tnggu sminggu lg InsyaAllah jelas. Sya ank sulong mxm tu lh

2y trước

In shaa Allah.. Allahumma aamiin.. Awk doakan ye... Sy ni msih lagi xpcaye.. Husband la duk tenangkan sy.. Ckp ada rezeki kita tu.. In shaa Allah.. Sbb xpegi buat pengesahan dkat kk lagy... Ingt na pegi bln dpan.. Sy ngan suami pjj

positif awak tp masih samar2.. inshaAllah ada rezeki tu sis 🥰

2y trước

In shaa Allah awk.. Semoga dipermudahkan segala urusan awak didunia&akhirat 🌹

positif samar² lagi nnty try dlm 2.3 hari mcm tu InshaAllah terang dah..

2y trước

Alhamdulillah.. Terima kasih respon awk💞.. Doakan semoga baik2 & ada rezeki sy ye😊

positif tu..tahniah.ni usia kandungan baru lagi nmpk samar2

2y trước

Alhamdulillah.. Baik awk.. Terima kasih 🌹

dh nmpak double. try check lg nanti awal2 pagi air kencing first

2y trước

Baik awk.. Terima kasih 🌹

Positif, alhamdulillah tahniah, doakan sy double mcm ni ye😊

2y trước

Alhamdulillah.. Allahumma aamiin.. Doakan sy jgak sis semoga baik2 saja semuanya.. Saya doakan semoga sis pun direzekikan zuriat yang soleh&solehah lagi💞

wah tahniahhh... insyaallah moga ada ada rezeki awk aamiin

2y trước

Terima kasih awk.. Alhamdulillah.. Allahumma aamiin💞